Παρασκευή , 3 Δεκέμβριος 2021
Top News


Αναβολή για το Olympic Day Run της Θεσσαλονίκης

O Δήμος Θεσσαλονίκης, εκτάκτως ανακοίνωσε την άρση των αδειών παραχώρησης εγκατάστασης όλων των δρομικών και αθλητικών γεγονότων, που θα διεξαχθούν εντός της επικράτειάς του. Η ανακοίνωση οδηγεί την Οργανωτική Επιτροπή Olympic Day Run GREECE σε αναγκαστική απόφαση αναβολής της διεξαγωγής του αγώνα.

Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου (Olympic Run) της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και φέρει τη σφραγίδα των Ολυμπιακών κύκλων, θα διεξαχθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μόλις ομαλοποιηθεί ο ρυθμός διασποράς του ιού και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη ενημέρωση των εγγραμμένων δρομέων. Σύσσωμη η Ολυμπιακή οικογένεια και οι εγγεγραμμένοι δρομείς, ακολουθώντας τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων, ανανεώνουν το ραντεβού τους, σε ασφαλή για όλους ημερομηνία, που θα σημάνει την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη χώρα μας. Με την ευχή, σύντομα να επιστρέψουμε στον αγώνα και στη ζωή, μένουμε συντονισμένοι για την εκκίνηση του Olympic Day Run.

Check Also

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των Κωφών τηλεθεατών από το debate της ΕΡΤ

Έχουμε επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί στη δημόσια τηλεόραση για την καταπάτηση του δικαιώματός μας στην ενημέρωση και για την άνιση μεταχείριση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....