Σάββατο , 24 Οκτώβριος 2020


Στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση του Μπάσκετ με Αμαξίδιο!

Ο Μέγας Αλέξανδρος και η ΟΣΕΚΑ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσουν στη Θεσσαλονίκη τον προκριματικό γύρο της Euroleague 3. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γιa ακόμη μία χρονιά εμπιστεύεται το σωματείο και την Ομοσπονδία για τη διοργάνωση του ομίλου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Μέγας Αλέξανδρος θα διεκδικήσει και τη νέα χρονιά την πρόκριση του στην τελική φάση της διοργάνωσης μέσω του προκριματικού γύρου. Το σωματείο, αλλά και η ΟΣΕΚΑ, τα τελευταία δύο χρόνια έκαναν εξαιρετική δουλειά στη διοργάνωση του προκριματικού ομίλου και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μας επιβράβευσε με την ανάθεση της διοργάνωσης και το 2020.

Στον όμιλο θα πάρουν μέρος συνολικά πέντε ομάδες και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει και πάλι ευρωπαϊκό αέρα. Ο Μέγας Αλέξανδρος και η ΟΣΕΚΑ θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και είμαστε σίγουροι ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Check Also

Ευγενική προσφορά Ιδιωτικών Πολυϊατρείων στα Special Olympics Hellas

Σε αναγνώριση της ευγενικής προσφοράς των Ιδιωτικών Πολυϊατρείων Medisalus και Iatrology να παρέχουν την δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*