Τετάρτη , 21 Οκτώβριος 2020


Η τέχνη της υγιεινής διατροφής στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Παιδιά από 3 έως 6 ετών, μαθαίνουν και παίζουν, μαγειρεύοντας με τον γονιό τους και με την πολύτιμη συμβολή του πολυβραβευμένου σεφ Αργύρη Καραβελιάδη, στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Το food design, οι ιδιότητες των τροφών, οι υφές και οι δυνατότητές τους για τη δημιουργία συνταγών κοντά στις γευστικές προτιμήσεις των παιδιών, πλαισιώνουν ένα εργαστήρι χαράς, δημιουργίας και μάθησης, που στρώνει τραπέζι για μικρούς και μεγάλους!

Στόχος του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τις υγιεινές τροφές, δημιουργώντας μέσα στην κουζίνα και παράλληλα οι γονείς να ενεργοποιήσουν τη γαστρονομική τους φαντασία. Ο Αργύρης Καραβελιάδης είναι executive chef certified, καθηγητής μαγειρικής, εκπαιδευτής επιχειρήσεων τροφίμων του ΕΦΕΤ και private chef. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Check Also

Μαίνεται ο ‘πόλεμος’ Φουντουλάκη-Ελλήνων Παραολυμπιονικών

Επιπλέον, από τις τριάντα και πλέον συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής που θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*