Πέμπτη , 21 Σεπτέμβριος 2023


Το σεμινάριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στην πόλη των Σκοπίων

Η πόλη των Σκοπίων θα φιλοξενήσει στις 19 και 20 Μαΐου, το Σεμινάριο Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών / IOC Olympic Solidarity Forum, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης, της ΔΟΕ και άλλων διεθνών αθλητικών οργανισμών. Τις εργασίες του συνεδρίου θα απασχολήσουν τρία κύρια θέματα.

Το πρώτο αφορά στην παρουσίαση του σχεδίου της ΔΟΕ για το Olympic Solidarity που αφορά στην τετραετία 2017-2020 ενόψει των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο. Οι παρουσιάσεις θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τους αντικειμενικούς στόχους και τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί για την υλοποίηση του σχεδίου, και τα ειδικά σχέδια για αθλητές, προπονητές και την διαχείριση των κονδυλίων που συνοδεύουν το σχέδιο.

Το δεύτερο θέμα του συνεδρίου θα αφορά τις προετοιμασίες για διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές την επόμενη τετραετία. Θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων οι 17οι ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο, το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων 2017 στο Γκιόρ/Ουγγαρίας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων 2018 στο Μπουένος Άιρες, και οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 στο Τόκιο. Η παρουσίαση θα συμπεριλάβει επίσης τις σχέσεις της EOC με την Παγκόσμια Αρχή Αντιντόπινγκ, όπως επίσης και την πρόοδο του προγράμματος της ίσης και ισάριθμης εκπροσώπησης ανδρών-γυναικών στον αθλητισμό.

Το τρίτο θέμα θα αναφέρεται στην ψηφιακή επικοινωνία στον αθλητισμό και την τεχνολογική επανάσταση που τελείται στον τομέα αυτό στις μέρες μας. Θα παρουσιαστεί η λειτουργία του Olympic Channel, οι σημερινές δυνατότητες που παρέχουν τα Social Media και πως αυτές μπορούν να διαμορφώσουν τις στρατηγικές επικοινωνίας των διαφόρων αθλητικών οργανισμών.

Check Also

Φιλικός αγώνας Ελλάδας-Ρουμανίας στο ποδόσφαιρο τυφλών στην Θεσσαλονίκη

Ποδόσφαιρο τυφλών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*