Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


100 ημέρες για την μεγάλη γιορτή των Παραολυμπιακών Αγώνων!

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής Φίλιπ Κράβεν, τόνισε ότι 100 ημέρες μέχρι την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όλα δείχνουν ότι οι Αγώνες θα είναι οι καλύτεροι από πλευράς αθλητικών επιδόσεων. Στους προηγούμενους Αγώνες του Λονδίνου το 2012, είχαν καταρριφθεί 251 παγκόσμια ρεκόρ. Περίπου 4,350 αθλητές, 22 αθλημάτων, από 170 χώρες θα συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή του Σεπτεμβρίου στη Βραζιλίας.

Ο Κράβεν επίσης σημείωσε: ‘ Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το Ρίο 2016 θα είναι άκρως επιτυχημένο. Πολλοί αθλητές προπονούνται πλέον με καλές συνθήκες. Παρατηρούμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι αθλητές μας έχουν γίνει πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι και πιο ευκίνητοι.’

Πηγή: Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....