Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


Η Ολυμπιακή Ευρώπη στηρίζει τους ‘καθαρούς’ αθλητές

Οι Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές υποστηρίζουν πλήρως τις προσπάθειες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, αναφορικά με το θέμα των ‘καθαρών’ από απαγορευμένες ουσίες αθλητών. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της, η Εκτελεστική Επιτροπή των Επιτροπών της Ευρώπης ενέκρινε την επανεξέταση των δειγμάτων των αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 στο Πεκίνο και του 2012 στο Λονδίνο.

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη απόφαση υπερτονίζει το γεγονός ότι για να μην υπάρξουν διαστρεβλώσεις, θα πρέπει πρώτα να αποδειχθούν τελεσίδικα οι κατηγορίες για έναν αθλητή και πως πρέπει να τηρείται η πολιτική των ίσων αποστάσεων και της δικαιοσύνης, εν όψει των Αγώνων του Ρίο.

Πηγή: Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....