Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024


Βάρβαρη επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου στα Άτομα με Αναπηρία

Στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του, ο Λάκης Λαζόπουλος προχώρησε σε μία λεκτική επίθεση, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί από άκομψη έως βάρβαρη. Ο πάντα καλυπτόμενος πίσω από την σατυρικό του μανδύα, είπε χαρακτηριστικά για τον καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο γερμανό Υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε, « Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μία ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια.»

Η συγκεκριμένη δήλωση του Λαζόπουλου, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο. Οργισμένες αντιδράσεις σε facebook και twitter, με τους χρήστες του διαδικτύου να κατακεραυώνουν τον ηθοποιό. Άμεση ήταν και η αντίδραση των οργανώσεων και των συνδέσμων Ατόμων με Αναπηρία. Η πιο χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο οποίος εξέφρασε την οργή του και κάλεσε τον Λαζόπουλο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες με κινητική αναπηρία.

Η συνέχεια μάλλον θα είναι γνωστή και μη εξαιρετέα και θα αποτελείται από δύο σενάρια: το πρώτο είναι ο παρουσιαστής να μη μπει καν στον κόπο να απαντήσει και το δεύτερο (προσφιλέστατη τακτική) να απαντήσει με την αγαπημένη ρήση ‘Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου’. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*