Κυριακή , 15 Δεκέμβριος 2019
Top News


Home / Κόσμος / Σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα σε Ολυμπιακή Επιτροπή Ελλάδας και Κινεζικής Ταϊπέι

Σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα σε Ολυμπιακή Επιτροπή Ελλάδας και Κινεζικής Ταϊπέι

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Κινεζικής Ταϊπέι. Για το σκοπό αυτό ταξίδεψε στην Κινεζική Ταϊπέι ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος υπέγραψε τη συμφωνία με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπή της Κινεζικής Ταϊπέι, Hong-Dow Lin.

Την τελετή παρακολούθησαν ο Che-Hung Lin, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Διοίκησης Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη και πολλές ακόμα προσωπικότητες της πολιτικής και αθλητικής ζωής της χώρας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η 37 Εθνική Επιτροπή με την οποία υπογράφει συμφωνία η Κινεζική Ταϊπέι. Η συμφωνία υπεγράφη κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης της 42 Γενικής Συνέλευσης της Ολυμπιακής Ακαδημίας της Κινεζικής Ταϊπέι, στην οποία βραβεύτηκε και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, για τη συνεχή στήριξη της ΔΟΑ στο έργο της Ακαδημίας.

Φώτο – ΕΟΕ

Check Also

Υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ ψήφισμα για την Ολυμπιακή Εκεχειρία

Το συγκεκριμένο ψήφισμα καλεί όλα τα μέλη του ΟΗΕ να σεβαστούν την Ολυμπιακή Εκεχειρία, εν όψει των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*