Σάββατο , 20 Οκτώβριος 2018


Home / Ελλάδα / Ολοκληρώθηκε το Special Olympics Global Youth Leadership Forum!

Ολοκληρώθηκε το Special Olympics Global Youth Leadership Forum!

Mε την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), πραγματοποιήθηκε το Special Olympics Global Youth Leadership Forum, στο Μπακού. Τα Special Olympics Hellas εκπροσώπησαν οι Youth Leaders Ιάσονας – Παναγιώτης Παγώνης και ο Γιάννης Μακρής συνοδευόμενοι από τον Μέντορά τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Προπονητή των Special Olympics Hellas.

Τον περασμένο Ιούνιο, το ΙΣΝ και τα Special Olympics ανακοίνωσαν μία συνεργασία-ορόσημο, με μία τριετή δωρεά από το ΙΣΝ, συνολικού ύψους $10 εκατομμυρίων, με στόχο να ενισχύσουν τον παγκόσμιο αντίκτυπο των σχολικών αθλητικών προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης των Special Olympics και την περαιτέρω ανάπτυξη του μοντέλου Unified Sports. Μέσα στο δίκτυο ανάπτυξης του μοντέλου Unified Sports μεταξύ άλλων προγραμμάτων συμμετέχουν και τα Special Olympics Hellas εδραιώνοντας το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα PlayUnified – Παίζουμε Μαζί, Ζούμε Μαζί.

Check Also

Στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, μαζί με το μέλος της ΕΟΕ Πέτρο Συναδινό υποδέχθηκαν χθες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*