Τρίτη , 19 Μάρτιος 2019
Top News


Home / Ελλάδα / Ολοκληρώθηκε το Special Olympics Global Youth Leadership Forum!

Ολοκληρώθηκε το Special Olympics Global Youth Leadership Forum!

Mε την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), πραγματοποιήθηκε το Special Olympics Global Youth Leadership Forum, στο Μπακού. Τα Special Olympics Hellas εκπροσώπησαν οι Youth Leaders Ιάσονας – Παναγιώτης Παγώνης και ο Γιάννης Μακρής συνοδευόμενοι από τον Μέντορά τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Προπονητή των Special Olympics Hellas.

Τον περασμένο Ιούνιο, το ΙΣΝ και τα Special Olympics ανακοίνωσαν μία συνεργασία-ορόσημο, με μία τριετή δωρεά από το ΙΣΝ, συνολικού ύψους $10 εκατομμυρίων, με στόχο να ενισχύσουν τον παγκόσμιο αντίκτυπο των σχολικών αθλητικών προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης των Special Olympics και την περαιτέρω ανάπτυξη του μοντέλου Unified Sports. Μέσα στο δίκτυο ανάπτυξης του μοντέλου Unified Sports μεταξύ άλλων προγραμμάτων συμμετέχουν και τα Special Olympics Hellas εδραιώνοντας το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα PlayUnified – Παίζουμε Μαζί, Ζούμε Μαζί.

Check Also

Πρωτόκολλο Συνεργασίας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με την Αναπηρική Ομοσπονδία

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στα γραφεία της ΕΣΑμεΑ. Ελευθερίου Βενιζέλου 236 στην Ηλιούπολη, την Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 11 το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*