Τετάρτη , 15 Αύγουστος 2018


Home / Ελλάδα / Οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα συνεδριάσει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17.30, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Κατά τη συνεδρίαση αυτή η Ολομέλεια θα συγκροτηθεί σε σώμα, με την εκλογή Προέδρου, Α΄Αντιπροέδρου, Β΄ Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Προέδρου της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 15:00, έληξε η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων. Υποψήφιοι είναι οι εξής: Πρόεδρος: Σπύρος Καπράλος, Α΄Αντιπρόεδρος: Στέλιος Αγγελούδης, Β΄ Αντιπρόεδρος: Ξενοφών Αθανασίου, Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης, Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος, Εκτελεστική Επιτροπή: Αριστοτέλης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Γιάννης Καρράς, Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας: Ισίδωρος Κούβελος, Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος: Μανώλης Κατσιαδάκης, Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Σπύρος Ζαννιάς, Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Αθανάσιος Βασιλειάδης.

Πηγή – Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Η ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Τυφλών Αθλητών στην Ευρώπη

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε 19 κράτη της Ευρώπης και για τη χρονική περίοδο από τον Ιούλιο του 2017, μέχρι και τον Ιούνιο του 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*