Σάββατο , 21 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η συνεχή χρονιά ο Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης!
polichronidis

Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η συνεχή χρονιά ο Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης!

Συνεχίζει να καταρρίπτει μοναδικά ρεκόρ ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης του boccia, Γρηγόρης Πολυχρονίδης. Τελευταίο του κατόρθωμα η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε χθες στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου. Αναμενόμενο, όμως το αξιοσημείωτο είναι ότι ο πρωταθλητής των Αετών Αθήνας αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία του για 16η συνεχή χρονιά!

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1981 και είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ενασχόλησή του με το Παραολυμπιακό άθλημα Boccia ξεκίνησε στα φοιτητικά του χρόνια και ακολούθησαν μεγάλες διεθνείς επιτυχίες: Χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό και Αργυρό μετάλλιο στο Ατομικό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, Ρίο 2016 , Χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, Λονδίνο 2012 , Αργυρό Μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, Πεκίνο 2008 , Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2011, Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο 2015, Χρυσό Μετάλλιο στο Europa Cup 2011, Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2009.

Check Also

nuzman arrest rio

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον επικεφαλής του Ρίο 2016. Διαφθορά και δωροδοκία!

Ο Γενικός Εισαγγελέας τις Βραζιλίας, ανακοίνωσε τις κατηγορίες της διαφθοράς και δωροδοκίας οι οποίες βαρύνουν τον Κάρλος Νούζμαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*