Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024


Ημερίδα του ΠΣΑΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, στην προσπάθειά του να ενημερώσει όσο γίνεται καλύτερα τους δημοσιογράφους και τα μέλη του για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στις 10:30 π.μ. Η ημερίδα που έχει τίτλο «Στο δρόμο για το Παρίσι 2024», θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Σε αυτή έχουν προσκληθεί η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού, ο πρόεδρος και εκπρόσωποι της Ελληνικής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, η πρόεδρος και μέλη της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ) και του Olympic Channel, που έχει την παγκόσμια τηλεοπτική παραγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, η πρέσβειρα της Γαλλίας και φυσικά αθλητές και προπονητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν σφαιρικά για το μεγαλύτερο γεγονός του πλανήτη δημοσιογράφοι, αθλητικοί και μη, οι οποίοι θα καλύψουν τους Αγώνες είτε απευθείας από το Παρίσι είτε με ρεπορτάζ από την Ελλάδα, ανταποκριτές ξένου Τύπου, φοιτητές ΜΜΕ και Φυσικής Αγωγής, εκπρόσωποι των αθλητικών ομοσπονδιών των ολυμπιακών αθλημάτων και των αθλητικών οργανισμών της Tοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ. Χορηγοί είναι οι εταιρίες «betarades» και «Hercules Group» και η αεροπορική εταιρία «Aegean Air». Θα μεταδοθεί live streaming μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Check Also

50 ημέρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Παρίσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*