Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024


Αύριο η παρουσίαση της νέας πρωθιέρειας της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα τιμήσει την Τρίτη στις 12 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ (19.00) , όσους έχουν συμβάλλει στην Ολυμπιακή Προετοιμασία και στη διοργάνωση των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

Στην εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά η παρουσίαση των νέων στολών των Ιερειών τις οποίες έχει δημιουργήσει η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο κοινό, στις 16 Απριλίου στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι 2024.

Επίσης, θα γίνει η παρουσίαση της νέας Πρωθιέρειας, καθώς και του νέου μουσικοσυνθέτη των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη για όλα τα δρώμενα που ετοιμάζει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για τις δύο Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ θα παραστεί και η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παραβρεθούν και οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που έχουν προκριθεί έως τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα αποκαλυφθούν οι στολές της Team Hellas για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», που είναι δημιουργία της εταιρείας αθλητικού ρουχισμού 4F, με έξι αθλητές και αθλήτριες να παίζουν το ρόλο των μοντέλων.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της, οι οποίοι συμβάλλουν καθοριστικά στη στήριξη των αθλητών και των αθλητριών της Προολυμπιακής Ομάδας.

Check Also

Έναρξη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παραολυμπιακής κολύμβηση στην Πορτογαλία

Κολύμβηση ΑΜΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*