Πέμπτη , 9 Μάιος 2024


To εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Liminal Open Days – Προσομοίωση Δραματικής Σχολής” στο Χαλάνδρι

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Liminal Open Days – Προσομοίωση Δραματικής Σχολής”, διοργανώνεται για μια ακόμη φορά στο πλαίσιο του Our Festival 9 και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος!
Σε κλειστό χώρο, μια γυναίκα με κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα και ξανθά μακριά μαλλιά έχει ανοιχτό το στόμα της σα να τραγουδά κάτι. Πίσω της νεαρά άτομα με χαρτιά στα χέρια μοιάζουν να τραγουδούν μαζί της. Μετά την επιτυχημένη έκβαση των πέντε προηγούμενων διοργανώσεων ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουλίου 2023 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου.
Το Liminal Open Days 5 αποτελεί ένα διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για συμπεριληπτική ομάδα ατόμων με και χωρίς αναπηρία που λειτουργεί ως προσομοίωση Δραματικής Σχολής. Μία ομάδα εκπαιδευτών πραγματοποιεί εργαστήρια και παρουσιάσεις καλύπτοντας τα περισσότερα είδη μαθημάτων που διδάσκονται στις δραματικές σχολές, δίνοντας μια πρώτη γεύση της φοίτησης σε μια δραματική σχολή και αίροντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι καλλιτέχνες στην εκπαίδευσή τους και στην πρόσβασή τους στον χώρο του θεάματος ως δημιουργοί.
Πληροφορίες για ενδιαφερόμενους
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιουλίου
Ώρες διεξαγωγής: 11:00 – 19:00 με ενδιάμεσα διαλείμματα
Τοποθεσία: Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου, Αντιγόνης και Δαναΐδων, Χαλάνδρι, Τ.Κ: 152 32

Check Also

Απεργία των Ελλήνων δημοσιογράφων

Το paralympicus.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των Ελλήνων δημοσιογράφων. Θα είμαστε και πάλι μαζί σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*