Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2024


Μνημόνιο συνεργασίας ΕΟΕ-Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η ΕΟΕ και το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce, Deree, Alba) με στόχο την ενίσχυση του Προγράμματος «Διπλή σταδιοδρομία (Dual Career)» για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που συναντούν οι αθλητές στην προσπάθειά τους να συνδυάσουν τον πρωταθλητισμό με την εκπαίδευση και την εργασία.

Η υπογραφή αυτού του μνημονίου εντάσσεται στην ενίσχυση της δράσης που αφορά τη Διπλή Σταδιοδρομία και επισφραγίζει μια αμοιβαία συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος και της ΕΟΕ, η οποία αναμένεται να οδηγήσει σε ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

 Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κος Σπύρος Καπράλος και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, κα Κλώντια Καρύδη ενώ ήταν επίσης παρόντες οι Μανώλης Κολυμπάδης, Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ, Νίκος Ιατρού, Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ και η κα Στέλλα Λειβάδη, Ph.D. Assistant Professor & Program Coordinator, Sports Management Dept. of Tourism, Hospitality & Sport. School of Business & Economics και, ο Δρ. Αθανάσιος Κρυστάλλης, Executive Director Center of Excellence in Food,Tourism and Leisure (CoEFTL).

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πιγκ πογκ Κωφών

Κωφών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*