Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Το νέο πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας από το Ίδρυμα Λεβέντη

Το Ίδρυμα Α.Γ Λεβέντη (A.G. Leventis Foundation) ενισχύοντας με συνέπεια και για 24η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2022.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν και φέτος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ενώ για πρώτη φορά, το πρόγραμμα στηρίζει και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό και την αριστεία, και στοχεύοντας να υποστηριχθούν αθλητές από όλες τις Ομοσπονδίες Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Με τη συνεργασία και των τεσσάρων φορέων, συνολικά προκηρύσσονται 58 υποτροφίες των 4.000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές / αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα.

Ολοκληρωμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων, υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά έως την 20η Δεκεμβρίου 2022 στη διεύθυνση [email protected]

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.leventisfoundation.org

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*