Σάββατο , 18 Μάιος 2024


Olympic Truce

Σε εξέλιξη το “imagine peace junior camp” στην Αρχαία Ολυμπία

Το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Youth Sports Training Center SPORTCAMP, διοργανώνουν το διεθνές Αθλητικό και Εκπαιδευτικό πρόγραμμα IMAGINE PEACE JUNIORS CAMP, με τη συμμετοχή παιδιών απ’ όλο τον κόσμο, στον μοναδικό αθλητικό πολιτιστικό χώρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.
Το πρόγραμμα αφορά σε μαθητές 10-16 ετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ως στόχο την πραγματοποίηση μιας αποκλειστικής πενθήμερης πολιτιστικής και αθλητικής εμπειρίας για περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων συμμετεχόντων. Το πενθήμερο camp που θα διεξαχθεί από 31 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2022, προσφέρει γνωριμία με τα αρχαία Ολυμπιακά Αθλήματα στο φυσικό τους χώρο, ομιλίες, workshops, αθλητικά events, προπόνηση και γνωριμία με εν ενεργεία Ολυμπιονίκες, Επισκέψεις στους ιστορικούς χώρους της Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και πολλές ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Στόχο έχει, ένας μικρός αριθμός μαθητών κάθε χρόνο, να γνωρίσει τα ολυμπιακά ιδεώδη και να αναπτύξει ηγετικές δεξιότητες διαλόγου, διαπολιτισμικής επικοινωνίας, φιλίας, σεβασμού της διαφορετικότητας, ειρήνης και άλλων για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Check Also

Μουσείο Μπενάκη, ξενάγηση με διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα

Διερμηνεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*