Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024


Έναρξη του 3ου κύκλου της εκπαιδευτικής συνεργασίας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ με το ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (IdEF)

Eνημερώνουμε για την έναρξη του 3ου κύκλου της εκπαιδευτικής συνεργασίας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ με το ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (IdEF) το οποίο έγινε ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.


Υπενθυμίζουμε ότι το Γαλλικό Κολλέγιο είναι Ακαδημαϊκός Συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.


Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Παρίσι 2024, παρέχονται από το Κολλέγιο Υποτροφίες σπουδών 50%, με φοίτηση στην Αθήνα η εξ αποστάσεως, σε σύμπραξη με το διεθνώς αναγνωρισμένο Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord – Paris 13.


Η Παροχή περιλαμβάνει πέντε (5) υποτροφίες 50% στο Πρόγραμμα «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – STAPS». Η διάρκεια των σπουδών είναι τριετής ή τετραετής, τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα και το πτυχίο που απονέμεται είναι το Κρατικό Γαλλικό Πτυχίο της Σορβόννης που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*