Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Δημόσιας ομιλίας-Public speaking στο Αμφιθέατρο της Ολυμπιακής Επιτροπής

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Δημόσιας ομιλίας-Public speaking στο Αμφιθέατρο της Ολυμπιακής Επιτροπής από της Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ, από τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΔΠΘ ΣΕΦΑΑ κ. Δημήτρη Γαργαλιάνο.
Το Σεμινάριο εμπνεύστηκαν και στηρίζουν ενεργά η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών κα Βούλα Κοζομπόλη OLY και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης OLY, οι οποίοι δήλωσαν ότι στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους αθλητές να βελτιώσουν τον δημόσιο λόγο τους και να προβάλλουν και να διαδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός στη ζωή μας.

Συμμετείχαν οι Olympians Γιάννης Φουντούλης OLY, Γεωργία Ελληνάκη OLY, Βίκυ Καραντάσιου OLY, Κλέλια Πανταζή OLY, Κέλλυ Αραούζου OLY, Εβίνα Μάλτση OLY, Κώστας Φιλιππίδης OLY, Νίκη Γκαβέρα OLY, οι εκπρόσωποι συνδέσμων αθλητών των Ομοσπονδιών, Γιάννης Αχιλλεόπουλος (Πετοσφαίριση), Δήμος Ασημακόπουλος (Μουάι Τάι), Πηνελόπη Νίκα (Μοντέρνο Πένταθλο), Ματίνα Σωτηρίου (Αντιπτέριση), ο Ειδικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Βασίλης Ντάκουρης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Θεόδωρος Μπολάτογλου και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΑΚ Κώστας Αλεξανδρίδης.

Λόγω του ότι η συμμετοχή, για να είναι αποδοτικό το σεμινάριο ήταν περιορισμένη, θα πραγματοποιηθούν και επόμενα στη συνέχεια γιατί το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Διευθύντρια της ΕΟΕ κα Τένια Μαυροπούλου, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Ισότητας Φύλων της ΕΟΕ κα Κατερίνα Τζήκα.

ΦΩΤΟ – ΕΟΕ

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*