Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Οι ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στο πλευρό της Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ και για το 2022!

Επτά χρόνια στηρίζουν τις δράσεις μας. Επτά χρόνια, μεταφέρουν στην Κρήτη, τους αθλητές, τις αθλήτριές μας και όλους όσοι εμπλέκονται στις διοργανώσεις της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Οι ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και για το 2022, θα βρίσκονται στην οικογένεια της αθλητικής πολυομοσπονδίας, γεγονός που μας τιμά αλλά και μας χαροποιεί. Μια πολυετής συνεργασία, με μία εκ των σημαντικότερων ναυτιλιακών εταιρειών στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα εφέτος συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή της, αναβαθμίζεται και ανανεώνεται, σε μια κοινή πλεύση για μια άκρως απαιτητική αθλητική χρονιά.

Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αξιοπιστία, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αποτελούν σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου και υπόδειγμα ποιοτικής πρωτοπορίας με πρωταγωνιστικό ρόλο στις γραμμές που δραστηριοποιούνται προσφέροντας στο επιβατικό κοινό άνεση, πολυτέλεια και ταχύτητα με σύγχρονα οικολογικά cruise ferries, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε στεριά και θάλασσα.

Πηγή – ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*