Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024


Κοπή Βασιλόπιτας για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή έκοψε την Βασιλόπιτα
Παρόντες ο Επίτιμος Πρόεδρος Κίκης Λαζαρίδης και το Επίτιμο Μέλος Τάκης Κληρίδης
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε σε λιτή εκδήλωση τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την “Κοπή της Βασιλόπιτας» για το 2022. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου, οι Αξιωματούχοι και τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, ο Επίτιμος Πρόεδρος Κίκης Λαζαρίδης, το Επίτιμο Μέλος Τάκης Κληρίδης και το προσωπικό της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά, παραγωγική εργασία, και πάνω απ’ όλα υγεία για όλους.
Ο κ. Τάκης Κληρίδης στην πρώτη του παρουσία σε εκδήλωση της ΚΟΕ, μετά την ομόφωνη πρόταση από το Εκτελεστικό Συμβούλιο και στη συνέχεια την επίσης ομόφωνη ανακήρυξη του από την Γενική Συνέλευση, σε Επίτιμο Μέλος της ΚΟΕ, ευχαρίστησε για την απόφαση που έλαβε η ΚΟΕ, και σημείωσε ότι θα βρίσκεται πολύ κοντά της, σηκώνοντας το βάρος της ευθύνης της τιμής που του έγινε, και αυτό θα το κάνει πάντα με πολύ μεγάλη χαρά.
Ο Επίτιμος Πρόεδρος Κίκης Λαζαρίδης ευχαρίστησε για την πρόσκληση και σημείωσε ότι κάθε φορά που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο μαζί με όλους τους ανθρώπους της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, αισθάνεται πάντοτε την ίδια συγκίνηση, ευχόμενος παράλληλα τα καλύτερα για την συνέχεια.
Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στο Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Κλέα Παπαέλληνα.
Πηγή – ΚΟΕ

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*