Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024


Δύο νέες πλήρως εξοπλισμένες παιδικές χαρές για Αμεα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) Γιώργος Καπελλάκης παραβρέθηκε στα εγκαίνια δύο πλήρως εξοπλισμένων παιδικών χαρών, στους Δήμους Ασπροπύργου, και Ελευσίνας. Παράλληλα ο ταμίας της ΕΠΕ Ανδρέας Κατσαρός παραβρέθηκε στην παράδοση παιδικής χαράς στον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα παραβρέθηκε και ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης ενώ στους Αμπελόκηπους Μενεμένης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Όπως τόνισε ο κ. Καπελλάκης «Με μεγάλη μου χαρά παρευρέθηκα σήμερα στην παράδοση των δύο πλήρως εξοπλισμένων παιδικών χαρών στους Δήμους Ασπροπύργου και Ελευσίνας. Τα Ελληνικά Πετρέλαια αποδεικνύουν για άλλη μια φορά με τη συγκεκριμένη δωρεά ότι βρίσκονται κοντά στα παιδιά με αναπηρία προσφέροντάς τους πρόσβαση σε παιδικές χαρές και δίνοντάς τους το αυτονόητο ισότιμη πρόσβαση και στις παιδικές χαρές. Είμαστε πολύ περήφανοι που ο Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής τα Ελληνικά Πετρέλαια πέρα από την στήριξη που προσφέρει σε εμάς κάνει δράσεις γενικότερα για τα άτομα με αναπηρία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σκοπός μας είναι να συσφίξουμε και να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία μας με τα Ελληνικά Πετρέλαια προς αυτή την κατεύθυνση.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*