Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Υποδοχή των νέων Ελλήνων Olympians του Τόκιο!

Σε μια εμβληματική και συνάμα συγκινητική εκδήλωση παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου OLY, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά OLY του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και πλήθος μελών της Ολυμπιακής οικογένειας, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΣΟΑ υποδέχτηκε και βράβευσε όλους τους Olympians που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκυο 2020» καθώς και τους προπονητές τους.

Παράλληλα όλοι οι παριστάμενοι Olympians στην Εκδήλωση έλαβαν τα Certificate of Recognition και post nominal pins “ΟLY” από την World Olympians Association.
Επίσης βραβεύτηκαν ο αρχηγός και υπαρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας μας στο Τόκυο Μιχάλης Φυσεντζίδης και Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες ΚΕΣΟΑ για τις επιτυχίες των Κυπρίων Olympians στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και των εκπροσώπων του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών για την εξαιρετική παρουσία και τις επιδόσεις των αθλητών μας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο 2020, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, ότι ο αθλητισμός είναι ένας και μας ενώνει.

Βραβεία και τιμητικά δώρα στους νέους Έλληνες Olympians καθώς και σε όλους τους βραβευθέντες της εκδήλωσης αλλά και σε όλους τους Olympians – μέλη της ΕΣΟΑ, απένειμε επίσης η εταιρεία Freedom 24 μέλος της Freedom Finance η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Εκ μέρους του Επίσημου Μεγάλου Χορηγόυ της ΕΣΟΑ, στην εκδήλωση που επισημοποίησε και σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας τους έδωσαν το παρών και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και συγχαρητήρια στους νέους Έλληνες Olympians οι εκπρόσωποι της Freedom 24 και Freedom Finance η κα Olga Milko (Freedom Finance Εurope Ltd Business Development Director) και ο κ. Χρήστος Γεωργίου (Freedom Finance Εurope Ltd Head of Rep. Office in Greece).
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ηχηρή ήταν η παρέμβαση της Πρόεδρου της ΕΣΟΑ κυρίας Βούλας Κοζομπόλη ΟLY, η οποία ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, να επισπευστούν οι διαδικασίες για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου του Ζαππείου, για την οποία ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε.

Πηγή – ΕΟΕ

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*