Τρίτη , 21 Μάιος 2024


Δείπνο προς τιμήν της Κυπριακής Ολυμπιακής Αποστολής του Τόκιο 2020

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή σε μια όμορφη βραδιά παρέθεσε δείπνο προς τιμήν όλων όσων συνέβαλαν στην οργανωτική επιτυχία της αποστολής των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων που διεξήχθησαν στο Τόκυο.
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου που μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γιώτη Ιωαννίδη εκπροσώπησαν την ΚΟΕ στους Αγώνες σε επίπεδο αξιωματούχων, Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, ο Αρχηγός της Αποστολής Ανδρέας Θεοφυλάκτου και ο βοηθός Αρχηγός Αποστολής Παύλος Γεωργιάδης, η υπόλοιπη διοικητική ομάδα, τα μέλη της ιατρικής και δημοσιογραφικής ομάδας καθώς και το υποστηρικτικό προσωπικό και συνεργάτες της ΚΟΕ στην Κύπρο. Όλοι συνέβαλαν ώστε παρά τις πολύπλευρες και μεγάλες απαιτήσεις του ταξιδιού και της συμμετοχής στους αγώνες όλα να κυλήσουν ομαλά και οι αθλητές μας να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους προσπάθειες.
Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος Γεώργιος Χρυσοστόμου, τους συνεχάρη για την άψογη εκπροσώπηση της Κύπρου στους αγώνες και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν στις απαιτήσεις της αποστολής, σημειώνοντας για άλλη μια φορά ότι για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή το ταξίδι για το Παρίσι 2024 έχει ήδη ξεκινήσει.
Πηγή – Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Για έκτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Παναγιώτης Γκιώνης!

Table tennis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*