Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024


Αναχώρησαν για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο οι Έλληνες πρωτάθλητές!

Διψασμένοι για νέες επιτυχίες, γεμάτοι προσμονή για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και με την ελπίδα να αποδώσουν οι κόποι τους καρπούς, οι Παραολυμπιονίκες της κολύμβησης, της ξιφασκίας, της ποδηλασίας, του πινγκ πονγκ και του στίβου, αναχώρησαν για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΙΟ, που θα διεξαχθούν από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου και θα αγωνισθούν σε 11 αθλήματα.

Το πρώτο γκρουπ των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς και Αγώνες του Τόκιο αναχώρησε το απόγευμα, με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή να έχει ετοιμάσει μία λαμπρή εκδήλωση αποχαιρετισμού στους Παραολυμπιονίκες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) κ. Χρήστος Καλούδης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ, κ. Χρήστος Τζαμούσης, το μέλος της ΕΠΕ κ. Ιωάννης Βατικιώτης και το στέλεχος Μαργαρίτα Καραδημητροπούλου και αποχαιρέτησαν τους Παραολυμπιονίκες τους όποιους συνοδεύουν στο Τόκιο, το μέλος και αρχηγός της αποστολής, κα. Αναστασία Γκούφα και ο Διευθυντής της ΕΠΕ κ. Σάκης Κωστάρης.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*