Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024


Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Διπλή σταδιοδρομία (Dual Career): Αθλητική καριέρα & Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση»

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Διπλή σταδιοδρομία (Dual Career): Αθλητική καριέρα & Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση». Η ημερίδα σκοπό έχει να διαφωτίσει και να ενθαρρύνει τους νέους αθλητές να προχωρήσουν και να συνδυάσουν την αθλητική τους καριέρα με την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, καθώς προσφέρονται μοναδικές ευκαιρίες για συνδυασμό των δύο. Στην ενημερωτική ημερίδα θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που προσφέρονται στους αθλητές και θα γίνουν παρουσιάσεις από αθλητές οι οποίοι έχουν καταφέρει να συνδυάσουν και τους δύο στόχους με εξαιρετική επιτυχία.

Η διαδικτυακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 10 Ιουνίου στις 18:30 και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=wROHE5acxcA

Η διπλή σταδιοδρομία αποτελεί μια σημαντικότατη στρατηγική κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία στοχεύει στη διαφύλαξη των ισορροπιών ανάμεσα στην αθλητική προπόνηση και την πανεπιστημιακή εκπαίδευση των αθλητών. Η στρατηγική αυτή κατεύθυνση της ΕΕ προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία της ανάπτυξης και εφαρμογής πολιτικών μεταξύ των εθνικών αθλητικών οργανισμών και των πανεπιστημίων, με στόχο να προσφερθεί η απαραίτητη στήριξη και ενθάρρυνση στους νεαρούς αθλητές για να συνδυαστούν και τα δύο, πράγμα το οποίο είναι και εφικτό και ρεαλιστικό.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*