Κυριακή , 16 Μάιος 2021


Στήριξη του Ομίλου Ιατρόπολις στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία αλλά και στους αθλητές της, έρχεται εκ νέου σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρόπολις για την κάλυψη Rapid Test. Συγκεκριμένα, λόγω της έναρξης των προπονήσεων της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς του 2021, και ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, που περιλαμβάνει εβδομαδιαίο υποχρεωτικό προληπτικό έλεγχο, οι αθλήτριες θα μεταβαίνουν σε κέντρο ανίχνευσης του Sars-Cov-2 του Ομίλου Ιατρόπολις που τις εξυπηρετεί, προκειμένου να υποβληθούν στο τεστ, το κόστος του οποίου αναλαμβάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.
Για ακόμη μία φορά ο Όμιλος Ιατρόπολις στέκεται στο πλευρό της ΕΟΑΚ παρέχοντας στην Ομοσπονδία προνομιακό κατάλογο στα τεστ ανίχνευσης σε πέντε σημεία στην Αττική. Επόμενο βήμα της ΕΟΑΚ είναι η παροχή Rapid Test στους αθλητές της σε Θεσσαλονίκη αφού και αυτοί λόγω των προπονήσεων τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, θα υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο.

Check Also

Συνάντηση Υπουργείου Παιδείας-Εθνικής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις όσον αφορά στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*