Παρασκευή , 3 Δεκέμβριος 2021
Top News


Έναρξη για την φετινή online Σύνοδο Νέων Μετεχόντων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας!

Οι προκλήσεις προορίζονται για να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν και αυτή είναι ακριβώς η φιλοσοφία πίσω από το νέο πρόγραμμα της ΔΟΑ, οι Οnline International Sessions της ΔΟΑ. Οι Σύνοδοι θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της νέας πλατφόρμας της ΔΟΑ που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν τη νέα προσπάθεια και τόσο οι ζωντανές διαλέξεις όσο και η πλατφόρμα της ΔΟΑ θα προσφέρονται στα αγγλικά και στα γαλλικά. Χθες ήταν η πρώτη ημέρα της πρώτης διαδικτυακής Συνόδου για Νέους Μετέχοντες που είναι αφιερωμένη στο: «Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανθρώπινα δικαιώματα, πολυμορφία και ένταξη στον αθλητισμό». Αυτή είναι η 60 χρονιά για τη Σύνοδο των Νέων Μετεχόντων με 63 συμμετοχές από 61 χώρες, 16 συντονιστές και αρκετούς παρατηρητές οι οποίοι θα παρακολουθήσουν καθημερινές διαλέξεις από 7 διακεκριμένους καθηγητές: ο Δρ. Bruce Kidd, η Δρ. Susan Brownell, ο κ. David Wallechinsky, ο καθηγητής José Luis PÉREZ TRIVIÑO , ο Καθ. Γιάννης Θεοδωράκης, ο Αναπληρωτής καθηγητής Mike Duignan και ο καθηγητής David McGillivray.

Οι μετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις και να συμμετάσχουν στις ομάδες εργασίας που ακολουθούν κάθε διάλεξη προκειμένου να συζητήσουν με τους συναδέλφους τους για το περιεχόμενο της διάλεξης και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα που θα παρουσιάσουν αργότερα την τελευταία ημέρα της Συνόδου. Το πρόγραμμα της 60 Συνόδου έχει εμπλουτιστεί με μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων που ποικίλλουν από εικονικές προπονήσεις έως κοινωνικές συναντήσεις και από εργαστήρια τεχνών έως πολιτιστικές συναντήσεις. Το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος προσαρμόζεται έτσι ώστε να φιλοξενεί τους διεθνείς μετέχοντες που ζουν σε κάθε ήπειρο του κόσμου.

Check Also

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των Κωφών τηλεθεατών από το debate της ΕΡΤ

Έχουμε επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί στη δημόσια τηλεόραση για την καταπάτηση του δικαιώματός μας στην ενημέρωση και για την άνιση μεταχείριση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....