Τετάρτη , 25 Νοέμβριος 2020


65 νέα αναπηρικά αμαξίδια για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

Με 65 νέα αναπηρικά αμαξίδια μεταφοράς ενισχύεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό τη διευκόλυνση της μετακίνησης των εμποδιζόμενων ατόμων. Η διοίκηση του ΚΚΠΚΜ παρέλαβε τα πρώτα 15 και ξεκίνησε τη σταδιακή αντικατάσταση των παλαιών και εμφανώς φθαρμένων, ακατάλληλων αμαξιδίων.

«Για εμάς, αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών στους περιθαλπόμενους μας, όπως και η αποκατάσταση και ο εκσυγχρονισμός των κτηριακών υποδομών του Κέντρου. Η δικαίωση της προσπάθειάς μας, είναι το χαμόγελο και η ευτυχία των πασχόντων συνανθρώπων μας. Σύνθημά μας είναι «Πρώτα ο άνθρωπος για την Ελλάδα της Αξιοπρέπειας». Είναι η απαράβατη αρχή μας, την οποία υπηρετούμε και θα υπηρετήσουμε με αυταπάρνηση και μ’ όλη μας την ψυχή. Η κοινωνική πρόνοια κτίζεται με αγάπη και ανθρωπιά. Είναι δυο βασικές αρετές που εμπνέουν κι αλλάζουν τις κοινωνίες» δήλωσε κατά την παραλαβή τους η πρόεδρος του ΚΚΠΚΜ Βίκη Νάκου.

Check Also

Εκδόθηκε ο Οδηγός Προσβασιμότητας της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ο συγκεκριμένος οδηγός σχεδιάσθηκε για να βοηθήσει τις Εθνικές Παραολυμπιακές Επιτροπές και τις υποψήφιες πόλεις των Αγώνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*