Σάββατο , 24 Οκτώβριος 2020


Με την στήριξη των Ελλήνων Ολυμπιονικών το Corfu Half Marathon 2019!

Το Corfu Half Marathon 2019 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κέρκυρα , υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια ώστε ο «Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας» να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό αθλητικό δρομικό γεγονός της χώρας, που θα συμβάλλει στη περαιτέρω ανάπτυξη του Αθλητικού μας Τουρισμού. Η Διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου Κέρκυρας και την οργανωτική ευθύνη του ΣΕΓΑΣ, με τη συμμετοχή όλων των τοπικών αθλητικών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων της Κέρκυρας.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας (πλατεία Σπιανάδα), θα διοργανωθεί ο αγώνας Ημιμαραθωνίου δρόμου καθώς και παράλληλοι αγώνες 5 χλμ., 3 χλμ. για όλους και 1.000μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κερκυραίοι Ολυμπιονίκες της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και της Ρυθμικής Γυμναστικής Μαρία Γεωργάτου θα είναι οι Πρεσβευτές του Corfu Half Marathon, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Check Also

Ευγενική προσφορά Ιδιωτικών Πολυϊατρείων στα Special Olympics Hellas

Σε αναγνώριση της ευγενικής προσφοράς των Ιδιωτικών Πολυϊατρείων Medisalus και Iatrology να παρέχουν την δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*