Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023


Στην Κύπρο το ετήσιο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Ακαδημίας

Τις λεπτομέρειες του δεύτερου ετήσιου Κογκρέσου της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΟΑ), που θα φιλοξενήσει στη Λευκωσία τον ερχόμενο Νοέμβριο η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου (ΕΟΑΚ), παρουσίασε ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, στο εκτελεστικό συμβούλιο της ΕΟΑ, στη συνεδρία της τελευταίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο κ. Μιχαηλίδης προσκλήθηκε από το εκτελεστικό συμβούλιο της ΕΟΑ -που συνεδρίασε στην Ολυμπία υπό την προεδρία του Γερμανού Μάνφρεντ Λάμερ- να τους παρουσιάσει τις προτεινόμενες λεπτομέρειες του Κογκρέσου της ΕΟΑ. Το ετήσιο Κογκρέσο της ΕΟΑ και πρώτο μετά την ίδρυση του σώματος τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, θα διεξαχθεί στη Λευκωσία μεταξύ 12-16 Νοεμβρίου 2019 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Το πρώτο μέρος θα αναλωθεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΟΑ, ενώ το δεύτερο μέρος του Κογκρέσου θα αφιερωθεί σε διαλέξεις, με εισηγητές από Κύπρο και εξωτερικό και με βασικό θέμα «Ο Ολυμπισμός σήμερα και το προδιαγραφόμενο μέλλον».

Check Also

Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection of disability in art» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Η αναπηρία στην τέχνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*