Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023


Έναρξη για το πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων για Άτομα με Αναπηρία στην Θεσσαλονίκη

Στις 10 με 12 Μαΐου 2019 η ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ διοργανώνει ένα πολυγεγονός για άτομα με αναπηρία, υπό τον γενικό τίτλο AlterWeekend 2019, υπό την αιγίδα της ΕΣΑμεΑ. Πρόκειται για ένα πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων, οι οποίες, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «θα προσδώσουν στο συγκεκριμένο τριήμερο τον χαρακτήρα μιας ανοικτής γιορτής για τα άτομα με αναπηρία».

Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν: Προβολή καινοτομιών για άτομα με αναπηρία, με έμφαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα. Ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από εταιρίες και αρμόδιους φορείς. . Αθλητικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις συνάντησης θεσμών με ενδιαφερόμενους πολίτες. Πολιτιστικές εκδηλώσεις από ομάδες καλλιτεχνών. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και με ένα εμπορικό μέρος, όπου εταιρίες, φορείς και Σύλλογοι θα παρουσιάζουν τα πλέον πρόσφατα προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες και δράσεις για τη διευκόλυνση της ζωής των Α.μεΑ.

Check Also

Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection of disability in art» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Η αναπηρία στην τέχνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*