Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Αθλητική Διοίκηση – Ενίσχυση Γυναικών στα Κέντρα Λήψης Απόφασης’ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κυπριακό Ολυμπιακό Μέγαρο, η τελετή απονομής διπλωμάτων παρακολούθησης στις συμμετέχουσες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αθλητική Διοίκηση – Ενίσχυση Γυναικών στα Κέντρα Λήψης Απόφασης». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Το παρακολούθησαν 35 γυναίκες, κυρίως προερχόμενες από τον χώρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Αφετηρία του προγράμματος υπήρξε η απονομή του βραβείου της ΔΟΕ «Αθλητισμός και Γυναίκα» για το 2017 για όλη την Ευρώπη στην κα Ανδρούλα Βασιλείου, βραβείο το οποίο αποδόθηκε για πρώτη φορά σε Κύπρια υποψήφια. Η κα Βασιλείου επέλεξε να διαθέσει το χρηματικό βραβείο που συνόδευε τη βράβευση και ταυτόχρονα το θέμα του προγράμματος. Το πρόγραμμα ήταν διάρκειας 30 διδακτικών ωρών και πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις Η πρώτη φάση ξεκίνησε στις 29 Μαΐου 2018 και ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου, και η δεύτερη από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου.

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*