Τετάρτη , 1 Φεβρουάριος 2023


Ολοκληρώθηκαν με την Τελετή Λήξης οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες!

Έπεσε η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων του Μπουένος Άιρες πριν από λίγες ώρες με την τελετή λήξης, η οποία περιελάμβανε ένα απέραντο νεανικό πάρτι για τους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό. Στην τελετής διάρκειας 40 λεπτών, προβλήθηκαν βίντεο από την διάρκεια των 32 αγωνισμάτων και παρέλασαν οι σημαιοφόροι των 206 χωρών.

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, εκθειάζοντας τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της Ολυμπιάδας Νέων της Αργεντινής δήλωσε: «Αυτοί ήταν πραγματικά Ολυμπιακοί Αγώνες μιας νέας εποχής. Οι Αγώνες θα αφήσουν μια μεγάλη κληρονομιά για το Μπουένος Άιρες και ενώνουν την Αργεντινή. Ήταν εξαιρετικά καινοτόμοι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας από την τελετή έναρξης στο κέντρο της πόλης στην παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που γιόρτασαν με τους νέους αθλητές. Οι Αργεντινοί έχουν κάθε λόγο να είναι εξαιρετικά υπερήφανοι».

Check Also

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για άτομα με κώφωση ή βαρηκοΐα στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Πρόκειται για μία νέα σειρά εκπαιδευτικών δράσεων, προσβάσιμων στους συμμετέχοντες μέσω της διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*