Τετάρτη , 29 Ιούνιος 2022


Παρουσίαση βιβλίου για τον Αυτισμό από τις Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ένα νέο βιβλίο, που πραγματεύεται τα σύγχρονα δεδομένα στην εκπαίδευση, στην ειδική αγωγή, στην επικοινωνία, καθώς και στη συμβουλευτική ψυχολογία των ατόμων με Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού, παρουσιάζουν οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τίτλος του βιβλίου είναι: «Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή ατόμων με Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού», της Χριστίνα Συριοπούλου, επίκουρης καθηγήτριας, στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ειδίκευση και ερευνητική δραστηριότητα στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο κοινό την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018, στο βιβλιοπωλείο IANOS στη Θεσσαλονίκη, στις 7 το απόγευμα. Οι αναγνώστες του νέου βιβλίου, εκπαιδευτικοί, γονείς, γιατροί, ψυχολόγοι και επιστημονικό προσωπικό του χώρου μέσα από τις σελίδες και το περιεχόμενο του θα λάβουν οδηγίες, πρακτικές συμβουλές, θεωρητική και εμπειρική γνώση για την ανατροφή, την εκπαίδευση και την κοινωνική συμπερίληψη ατόμων με Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού.

Check Also

Έναρξη του νέου Ευρωπαϊκού Έργου με αντικείμενο την προώθηση της διπλής σταδιοδρομίας αθλητών

στόχοι του έργου είναι η καταγραφή και η κατανόηση των ζητημάτων της διπλής σταδιοδρομίας και των αναγκών των αθλητών Ολυμπιακών αθλημάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*