Σάββατο , 24 Οκτώβριος 2020


Οι σύνοδοι της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για το 2017

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός πυλώνας του Ολυμπιακού Κινήματος, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των επίσημων συνόδων της για την φετινή χρονιά. Αναλυτικά:

Η 14 Διεθνής Σύνοδος για Προέδρους ή Διευθυντές των Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών, με κύριο θέμα «Διακυβέρνηση στον αθλητισμό και το Ολυμπιακό Κίνημα» και ειδικό θέμα «Διακυβέρνηση βασισμένη στις Ολυμπιακές Αξίες», θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία μεταξύ 06/05 – 13/05/2017.

Η 12 Διεθνής Σύνοδος για Εκπαιδευτικούς Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Φυσικής Αγωγής, με κύριο θέμα «Διαχείριση στον αθλητισμό και το Ολυμπιακό κίνημα» και ειδικό θέμα «Ολυμπισμός και διαχείριση», θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία μεταξύ 25/05 – 01/06/2017.

Η 5 Διεθνής Σύνοδος της ΔΟΑ για Νέους Συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία μεταξύ 17/06 – 1/07/2017, και θα έχει ως κύριο θέμα «Διαχείριση στον αθλητισμό και στο Ολυμπιακό κίνημα» και ειδικό θέμα «Ηθική, εκπαίδευση και διαχείριση στο Ολυμπιακό κίνημα».

Το 24 Διεθνές Σεμινάριο για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε Ολυμπιακές Σπουδές, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία μεταξύ 01/09 – 30/09/2017. Το κύριο θέμα του Σεμιναρίου είναι «Ολυμπιακοί Αγώνες και Ολυμπιακό κίνημα : παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μια ανάλυση από ιστορική, φιλοσοφική και κοινωνική σκοπιά» με ειδικό θέμα «Διαχείριση στον αθλητισμό και το Ολυμπιακό κίνημα».

Τέλος, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητικής Οργάνωσης και Διοίκησης (στη Σπάρτη) του Πανεπιστημίου της Πελοποννήσου, διοργανώνει για τον ακαδημαϊκό χρόνο 2017-2018 μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο: «Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διοίκηση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων».

Check Also

Ευγενική προσφορά Ιδιωτικών Πολυϊατρείων στα Special Olympics Hellas

Σε αναγνώριση της ευγενικής προσφοράς των Ιδιωτικών Πολυϊατρείων Medisalus και Iatrology να παρέχουν την δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*