Παρασκευή , 31 Μάρτιος 2023
Top News


Η πλούσια δράση της Ολυμπιακής Κύπρου για το 2017

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο αποφάσισε την αποδοχή της σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων που θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη των σχέσεων των δύο οργανσιμών προς αμοιβαίο όφελος ενέργεια η οποία θα ενισχύσει τις προσπάθειες για υλοποίηση των στόχων της ΚΟΕ για τη διάδοση των αρχών και αξιών του Ολυμπισμού και του Αθλητισμού στην Κύπρο.

Επίσης, το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Γιώτης Ιωαννίδης θα συμμετάσχει στο Σεμινάριο Αρχηγών Αποστολής για τους 23 Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Πιενγκ Τσανγκ της Νότιας Κόρεας το Φεβρουάριο του 2018. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Φεβρουαρίου 2017 στη διοργανώτρια πόλη.

Έγινε ενημέρωση για τις δραστηριότητες της ΚΟΕ το αμέσως προσεχές διάστημα, αρχής γενομένης με την πρώτη συνάντηση με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται σε δίμηνη βάση. Το Ε.Σ. ενέκρινε επίσης τις εισηγήσεις της Ad Hoc Επιτροπής για τις βραβεύσεις των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2016 και τα Βραβεία «Γλαύκος Κληρίδης», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Εγκρίθηκε επίσης ο προγραμματισμός της Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός» που θα έχει ως σημαντικότερη τη διοργάνωση της Ετήσιας εκδήλωσης στις 22 Μαρτίου. Η Ελένη Ρωσσίδου θα βραβευθεί με το βραβείο «Γυναίκα και Αθλητισμός» για το 2016, ενώ θα τιμηθεί και το πρώην Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, Λένια Αντωνιάδου για την τεράστια προσφορά της. Το Ε.Σ. ανανέωσε επίσης τη θητεία της Εφορείας της Ακαδημίας για την επόμενη τετραετία που θα αποτελείται από τους Ντίνου Μιχαηλίδη (Πρόεδρο), Ανδρέα Γεωργιάδη, Γιώργο Γιαλλουρίδη, Απόστολο Αποστολίδη, Πάνο Ραζή, Κάλλη Χατζηιωσήφ, Λίτσα Ιακωβίδου, Μαρία Παπαδοπούλου (Μέλη) και Όλγα Πιπερίδου (Κοσμήτορας).

 

Πηγή: Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών

ΣΕΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*