Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024


Έναρξη για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, για δέκατη τρίτη χρονιά, υποδέχεται κάθε Σάββατο πρωί, τους μικρούς του φίλους, που συμμετέχουν στα πιο δημιουργικά και ενθουσιώδη εκπαιδευτικά εργαστήρια της πόλης, που δικαίως έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γονιών. Με ανανεωμένα και εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκινάει στις 14 Ιανουαρίου.

Το εργαστήριο της Μουσικοκινητικής Αγωγής και Ελεύθερης Έκφρασης αναμένει τους μικρούς φίλους για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς κόσμους γεμάτους μουσική, κίνηση και παιχνίδια ενώ, το εργαστήριο της Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής αναμένει την επιστροφή των μαγείρων για νέους γαστρονομικούς πειραματισμούς, εμπνευσμένους από τους Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Θεατρική Ακαδημία είναι έτοιμη να μοιράσει νέους ρόλους και να ανεβάσει καινούργιες παραστάσεις ανακαλύπτοντας τα μυστικά του θεάτρου εντός και εκτός σκηνής. Τέλος, εγκαινιάζει και το καινούργιο εργαστήριο Μουσειοπαιδαγωγικής. Μέσα από τα εκθέματα της μόνιμης έκθεσης, οι μικροί εξερευνητές θα ανακαλύψουν ιστορίες και μύθους των Ολυμπιακών Αγώνων, θα ασχοληθούν με αθλήματα και πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*