Παρασκευή , 27 Νοέμβριος 2020


Συνεργασία Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής – Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

Η Επιτροπή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός» συνεδρίασε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΚΟΕ, για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της τη νέα χρονιά, και αποφάσισε σειρά δράσεων και εκδηλώσεων. Αποφασίστηκε όπως η κύρια εκδήλωση της Επιτροπής, πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο με τη διοργάνωση Συνεδρίου με θέμα την ανάδειξη της πτυχής της ισότητας των δύο φύλων, στο οποίο ομιλητές θα είναι Πανεπιστημιακοί καθηγητές με ειδικές γνώσεις επί του θέματος.

Το Συνέδριο θα γίνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, μέλη του οποίου με επικεφαλής την Πρόεδρο Βούλα Κοζομπόλη θα προσκληθούν και θα παραμείνουν στην Κύπρο για ένα τριήμερο. Στο πλαίσιο της παραμονής τους στην Κύπρο, οι Έλληνες Ολυμπιονίκες θα επισκεφθούν σχολικές μονάδες και θα συνομιλήσουν με μαθητές και εκπαιδευτικούς με στόχο την προώθηση των Αρχών και Αξιών του Ολυμπισμού, στη σύγχρονη κοινωνία. Κατά τη διάρκεια επίσης το Συνεδρίου θα υπογραφεί συμφωνία μακροπρόθεσμης συνεργασίας της Επιτροπής με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Πηγή: Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Ανανέωση συνεργασίας Metropolitan με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Τα δύο θεραπευτήρια τα οποία καλύπτουν γεωγραφικά όλη την Αττική, είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*