Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2020


Η δωρεά στολών που έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές να αγωνιστούν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά την εταιρία Kit us Out, η οποία προέβη σε χορηγία αθλητικών στολών στην Άρση Βαρών σε πάγκο, που χρησιμοποίησαν αθλητές στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συγκεκριμένα, οι στολές προσφέρθηκαν σε παρα-αθλητές που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τις αποκτήσουν, από τις εξής χώρες: Κούβα, Ελ Σαλβαδόρ, Γκάνα, Ινδονησία, Ακτή Ελεφαντοστού, Κένυα, Λάος, Λιβερία, Μογγολία, Ναμίμπια, Νικαράγουα, Φιλιππίνες και Τόγκο. Η παραπάνω δωρεά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενίσχυσης των αθλητών και η αρχή έγινε στου Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Check Also

Ο Ολυμπιονίκης – Θρύλος Σπύρος Γιαννιώτης διεκδικεί την ηγεσία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας!

Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις. Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής. Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής. Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία. Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου. Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης, των καταδύσεων. Το ταξίδι συνεχίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*