Τρίτη , 29 Σεπτέμβριος 2020
Top News


Εντυπωσιακή υποδοχή των Ολλανδών Παραολυμπιονικών, συνοδεία μαχητικών αεροσκαφών!

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλαξε η Ολλανδία στην Παραολυμπιακή ομάδα της χώρας, κατά την επιστροφή της από το Ρίο της Βραζιλίας. Ειδικότερα, Ολλανδικά μαχητικά αεροσκάφη συνόδευσαν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν οι Παραολυμπιονίκες και επέστρεφε από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Τα πολεμικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Ολλανδίας, ‘παρέλαβαν’ το αεροσκάφος της KLM, που ήταν εμπλουτισμένο με τα 18 χρυσά, 18 ασημένια και 26 χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν οι Ολλανδοί πρωταθλητές στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

paralympic-symbol

Check Also

Ο Ολυμπιονίκης – Θρύλος Σπύρος Γιαννιώτης διεκδικεί την ηγεσία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας!

Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις. Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής. Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής. Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία. Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου. Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης, των καταδύσεων. Το ταξίδι συνεχίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*