Τρίτη , 29 Σεπτέμβριος 2020
Top News


Η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Σημαία, κυματίζουν ήδη στο Τόκιο!

Λίγες μόνο ημέρες μετά από την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, οι δύο σημαίες του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος αντίστοιχα, κοσμούν ήδη το Τόκιο, το οποίο θα φιλοξενήσει τις σπουδαίες διοργανώσεις σε τέσσερα χρόνια. Μαζί με τη σημαία της Ιαπωνίας, οι τρεις πλέον σημαίες κυματίζουν στο κτήριο της Μητροπολιτικής Διοίκησης της γιαπωνέζικης πρωτεύουσας.

Τη συγκεκριμένη εκδήλωση παρακολούθησαν τουλάχιστον 3,000 θεατές. Να σημειώσουμε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα, οι σημαίες θα ταξιδέψουν σε 60 μέρη της πόλης, συμπεριλαμβανομένων και των μικρών νησιών που περιβάλουν το Τόκιο.

paralympic tokyo

Check Also

Ο Ολυμπιονίκης – Θρύλος Σπύρος Γιαννιώτης διεκδικεί την ηγεσία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας!

Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις. Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής. Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής. Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία. Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου. Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης, των καταδύσεων. Το ταξίδι συνεχίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*