Σάββατο , 4 Μάιος 2024


‘Οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες’. Νέο βιβλίο – παρακαταθήκη για την σύγχρονη ιστορία μας

Παρουσιάστηκε στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής το βιβλίο του Γιώργου Λιβέρη με τίτλο «Oι Ελληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες» και αποτελεί το Who Is Who των 1573 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που έχουν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1896 ως το 2012.
Η τελική διαμόρφωση των κειμένων με όλα τα Μετάλλια (με ακριβή ημερομηνία), η τακτοποίηση των 31 Σπορ σε αλφαβητική σειρά – όπως και των Αθλητών, οι πίνακες με τους Αρχηγούς, τους Σημαιοφόρους και ο συγκριτικός έλεγχος με τις ξένες πηγές, πρόσφεραν ένα έργο που ικανοποίησαν, ώστε να το προλογίσουν, ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και φυσικά ο Γιώργος Ανδρεάδης, Πρόεδρος της ΕΣΟΑ.
Το βιβλίο θα διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά με παραγγελία στο [email protected] και η αποστολή του θα γίνεται δωρεάν με αντικαταβολή κατά την παραλαβή. Η τιμή του είναι 35 ευρώ για τους φιλάθλους και 25 ευρώ για τα μέλη της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, που έχει αναλάβει την έκδοση του βιβλίου. Το βιβλίο αυτό των 781 σελίδων και 64 επιλεγμένων φωτογραφιών, κατέστη δυνατόν να εκτυπωθεί με τη συμπαράσταση μελών του Προεδρείου της ΕΣΟΑ ενώ τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά στο Σωματείο των Ελλήνων Olympians.»

Check Also

Σε μορφή Braille όλοι οι χώροι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Braille

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*