Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


Το Ντόπινγκ στο επίκεντρο της Ολυμπιακής Ευρώπης

Η Ιατρική Επιτροπή Αντι-Ντόπινγκ των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών συναντήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας, μετά από πρόσκληση της αντίστοιχης Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας. Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, μετείχαν αρκετοί απεσταλμένοι των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης, ανάμεσά τους εκπρόσωποι της Γερμανίας, Τουρκίας, Μεγάλης Βρετανίας, Τσεχίας και Αυστρίας.

Το θέμα που κυριάρχησε ήταν ασφαλώς η αντιμετώπιση των φαινομένων χρήσης απαγορευμένων ουσιών από Ευρωπαίους πρωταθλητές. Επιπρόσθετα, τέθηκαν οι βάσεις για εμπεριστατωμένες προτάσεις και συστάσεις, αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....