Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022


Το Ίδρυμα Agitos μοχλός ανάπτυξης του Παραολυμπιακού Κινήματος

Ο μοχλός ανάπτυξης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, το Ίδρυμα Agitos, εξέδωσε την τελευταία έκδοση του Προγράμματος Υποστήριξης, πο στηρίζει προγράμματα ανάπτυξης του Παραολυμπιακού αθλητισμού σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία τρία χρόνια.

Η συνολική συνεισφορά ανέρχεται στο ποσό των 650,000 ευρώ και θα διανεμηθεί σε καμπάνιες, εκπαίδευση, επιμόρφωση, έρευνα και εξοπλισμό θερινών και χειμερινών Παραολυμπιακών αθλημάτων. Μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα Agitos έχει υποστηρίξει ενεργά 93 προγράμματα 35 Παραολυμπιακών Επιτροπών και 15 Διεθνών Ομοσπονδιών.

Check Also

Τέλος στην παράνομη στάθμευση οχημάτων σε ράμπες Αμεα στην Αθήνα!

Συνολικά 830 αισθητήρες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων σε ράμπες και διαβάσεις για Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. «Δεν είναι απλώς έλλειψη σεβασμού, είναι σαν να λες ότι αδιαφορείς απολύτως για τον άνθρωπο με αναπηρία, για τον παππού, τη γιαγιά, τη μαμά με το παιδάκι», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, ο αισθητήρας, με το που πλησιάσει αυτοκίνητο, ειδοποιεί αυτόματα τη δημοτική αστυνομία, η οποία θα φτάνει στο σημείο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, σε όσους παρκάρουν σε διαβάσεις ή ράμπες θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης για 60 μέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Posting....