Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024


Παγκόσμια αναγνώριση για την Κατερίνα Νικολαΐδου Ανάμεσα στις 40 καλύτερες κωπηλάτριες στον κόσμο η Κατερινιώτισσα Πρωταθλήτρια

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου κατατάσσεται σύμφωνα με την Παγκόσμια Κωπηλατική Ομοσπονδία (FISA) η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ν.Ο.Κατερίνης αφού συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες 40 της Παγκόσμιας Κατάταξης. Η σειρά κατάταξης (ranking) προκύπτει ανάλογα με τα μετάλλια και τις επιδόσεις των 3 τελευταίων ετών, σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών και Παγκόσμια Κύπελλα αλλά και τα συνολικά χρόνια που ο αθλητής/τρια αγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η υψηλή θέση της Νικολαΐδου στην Παγκόσμια Κατάταξη, είναι ακόμη μια αναγνώριση από τη Παγκόσμια Κωπηλατική Ομοσπονδία, που τον περασμένο Μάιο είχε ανακηρύξει την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια, «Ανερχόμενο Αστέρι» («Rising Star») της παγκόσμιας κωπηλασίας.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου έχοντας κατακτήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας στο αγώνισμα του διπλού σκιφ γυναικών, μαζί με τη Σοφία Ασουμανάκη, προπονούνται εντατικά με στόχο μια διάκριση στο Ρίο.


Πηγή: Εφημερίδα Ολύμπιο Βήμα Πιερίας

Check Also

Έναρξη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξιδιο

Τένις με αμαξίδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*