Πέμπτη , 27 Νοέμβριος 2025


Το νέο Παραολυμπιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘I’m Possible’!

Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, στοχεύει να αναδείξει την επόμενη γενιά των φίλων του Παρα-αθλητισμού, μέσω του νέου εκπαιδευτικού της προγράμματος με τίτλο ‘I’m Possible’.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο που φιλοδοξεί να παρακινήσει τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, να γνωρίσουν τις πτυχές του Παραολυμπιακού Κινήματος. Η παρουσίαση του προγράμματος έλαβε χώρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας πριν από λίγες ημέρες, παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής Φίλιπ Κρέιβεν και του επικεφαλής της Παραολυμπιακής Επιτροπής της Ιαπωνίας Γιασούσι Γιαμαβάκι.

Check Also

O Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Πέτρος Γκαϊδατζής, πρώτος Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026

Ολυμπιακή Φλόγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*