Sunday , 16 May 2021

Spyros Capralos, Chairman of the Steering Committee of 'Minsk 2019'

Ύψιστη τιμή και διεθνή αναγνώριση αποτελεί για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο η ανάθεση της θέσης του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για τους δεύτερους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019». Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στη Λωζάνη από τον Πρόεδρο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Γιάνες Κοτσίγιαντσιτς, παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ.

Ο Σπύρος Καπράλος, που ήταν και Πρόεδρος της αντίστοιχης επιτροπής για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μπακού 2015», θα αναλάβει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και της διοργανώτριας πόλης, παρακολουθώντας παράλληλα την εξέλιξη των έργων στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, ενόψει της διεξαγωγής της νέας αυτής διοργάνωσης.

Πηγή – Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Meeting of the Ministry of Education-National Federation of Disabled People

The meeting discussed the issues faced by people with disabilities and chronic conditions with regard to access to higher education

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *