Wednesday , 24 April 2024


'Moments of Olympic history' by the Hellenic Olympic Academy

Για ακόμα μία χρονιά η ΕΘΝ.Ο.Α. θέτει υπό την αιγίδα της το Cosmogym Step to the Art. Άλλη μία πετυχημένη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 5 & 6 Νοεμβρίου 2016, στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου «Tae Kwon Do», όπου Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές πολύτιμοι συνεργάτες της ΕΘΝ.Ο.Α., θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «Στιγμές Ολυμπιακής Ιστορίας» κατά την Τελετή Έναρξης, το οποίο έχει εγκρίνει η Ακαδημία καθώς αποτελεί πνευματικό δικαίωμά της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφήγηση αποσπασμάτων Ολυμπιακής Ιστορίας και Αξιών από το πετυχημένο βιβλίο της ΕΘΝ.Ο.Α.: «Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία… προς όλο τον Κόσμο! Ένα μαγικό ταξίδι!», η οποία θα συνοδεύεται από χορογραφίες ατομικές και ομαδικές. Οι καταπληκτικές χορογραφίες του προγράμματος της ΕΘΝ.Ο.Α. έχουν σχεδιαστεί από την Ολυμπιονίκη Εύα Χριστοδούλου και τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Βασιλική Μιλλούση και την ομάδα του ανσαμπλ Ρίο 2016.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν εκτός από τις ομάδες, Ολυμπιονίκες και πρωταθλήτριες της γυμναστικής, που θα παρουσιάσουν από κοινού προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής με αθλήτριες και έναν αθλητή των Special Olympics.

Πηγή – Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας

Check Also

Start for the National Wheelchair Tennis Championship

Wheelchair tennis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*