Friday , 29 March 2024


The Olympic scholarships of Leventis Foundation

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 17 Τελετή Απονομής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από τον αθλητικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο. Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό για ακόμη μια χρονιά, απένειμε συνολικά 33 υποτροφίες σε αθλητές & αθλήτριες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο ενισχύοντας την προσπάθεια και την προετοιμασία τους για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη, κ. Χάρης Γ. Δαυίδ, σε χαιρετισμό που απηύθυνε δήλωσε: “Σήμερα θα βραβεύσουμε 33 νέους και νέες, γεμάτους δύναμη και πείσμα για την προσπάθεια που είναι μπροστά τους. Που έχουν κάνει θυσίες για τον αθλητισμό, και τις έχουν κάνει με κέφι. Πάνω από όλα βραβεύουμε παιδιά που δεν το βάζουν κάτω. Και σε αυτό, το παράδειγμά τους είναι πολύτιμο”.

Την Τελετή χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, κ. Σπύρος Καπράλος, ενώ τον αθλητικό κόσμο εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, ο κ. Λάμπης Νικολάου, επίτιμο μέλος της ΔΟΕ, ο κ. Μανώλης Κατσιαδάκης, Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ και ο κ. Γιάννης Καρράς, Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Award of graduate athletes of higher education by the HOC

Athletes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*